Bog & idéTyge Mortensen

Bøger skrevet af Tyge Mortensen

Læs mere om Tyge Mortensen
3 produkter
3 produkter
Fremtidens Fællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidens FællesskaberKaren Lumholt og Tyge Mortensen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Fremtidens Fællesskaber
The great paradigm shift - a democratic challenge
The great paradigm shift - a democratic challengeNils Bech
199,95 DKK
Hæftet
(0)
The great paradigm shift - a democratic challenge
Fremtidens Fællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidens FællesskaberKaren Lumholt og Tyge Mortensen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Fremtidens Fællesskaber

Mere om Tyge Mortensen

Tyge Mortensen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "The great paradigm shift - a democratic challenge" udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning - "Fremtidens Fællesskaber" udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning - "Fremtidens Fællesskaber" udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning

Mere om Tyge Mortensens bøger

Du kan finde tre bøger af Tyge Mortensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mortensen fås kun som hæftet. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tyge Mortensens "The great paradigm shift - a democratic challenge"

Det er muligt at købe Tyge Mortensens "The great paradigm shift - a democratic challenge" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Selskabet for Fremtidsforskning, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Tyge Mortensen "Fremtidens Fællesskaber"

Hos Bog & idé er "Fremtidens Fællesskaber" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Selskabet for Fremtidsforskning, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tyge Mortensen