Bog & idéTylor Brule

Bøger skrevet af Tylor Brule

Læs mere om Tylor Brule
1 produkter
1 produkter
Monocle Travel Guide to Copenhagen
Monocle Travel Guide to CopenhagenTylor Brule
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Monocle Travel Guide to Copenhagen

Mere om Tylor Brule

Du kan kun købe en enkelt bog af Tylor Brule her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Monocle Travel Guide to Copenhagen". Det er Gestalten, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tylor Brules "Monocle Travel Guide to Copenhagen"

Hos Bog & idé er "Monocle Travel Guide to Copenhagen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gestalten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Tylor Brule fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tylor Brule