Bog & idéVagn Jensen

Bøger skrevet af Vagn Jensen

Læs mere om Vagn Jensen
2 produkter
2 produkter
Året igennem i stitchery og farve
BOEGERTILSTAERKPRIS
Året igennem i stitchery og farveLisbeth Nørbach
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Året igennem i stitchery og farve
Billeder af Holmes historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Billeder af Holmes historieVagn Jensen
99,56 DKK
Indbundet
(0)
Billeder af Holmes historie

Mere om Vagn Jensen

Hvis du leder efter en bog af Vagn Jensen, tilbyder vi et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mahogni og Marcuse" udgivet af Gyldendal - "Tegninger" udgivet af Idon - "Billeder af Holmes historie " udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Cellebiologi" udgivet af Gyldendal

Vagn Jensens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Vagn Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Vagn Jensen fås i samtlige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vagn Jensens "Mahogni og Marcuse"

Det er muligt at købe Vagn Jensens "Mahogni og Marcuse" som ebog. Med "Mahogni og Marcuse" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Vagn Jensen "Tegninger"

Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Idon.
Detaljer
Fulde navn:
Vagn Jensen