Bog & idéVibeke Skov

Bøger skrevet af Vibeke Skov

Læs mere om Vibeke Skov
5 produkter
5 produkter
Kunstterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
KunstterapiVibeke Skov
224,96 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Kunstterapi
Helteudvikling i parforhold
BOEGERTILSTAERKPRIS
Helteudvikling i parforholdVibeke Skov
179,96 DKK
Ingen
(0)
Helteudvikling i parforhold
Be-coming creative
Be-coming creative Vibeke Skov
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Be-coming creative
Skam og kreativitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skam og kreativitetVibeke Skov
224,96 DKK
Indbundet
(0)
Skam og kreativitet
Den blødende bro
Den blødende broKis Henriksen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Den blødende bro

Mere om Vibeke Skov

Der er en del bøger skrevet af Vibeke Skov på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Skov.
Bøgerne fra Vibeke Skov kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skam og kreativitet" udgivet af Marcus - "Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1" i serien "Sosu care¤Social- og sundhedshjælpere" udgivet af Gad - "Kunstterapi" udgivet af Marcus - "Helteudvikling i parforhold" udgivet af Marcus - "Det skabende menneske " udgivet af MARCUS - "Be-coming creative " udgivet af Marcus

Bøger af Vibeke Skov

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Vibeke Skov hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Skovs bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Skov er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Skovs "Skam og kreativitet"

Hos Bog & idé er "Skam og kreativitet" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Marcus.

Vibeke Skov "Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1"

Hos Bog & idé er "Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Skovs serie "Sosu care¤Social- og sundhedshjælpere". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Skov