Bog & idéVibeke Søndergaard (red.)

Bøger skrevet af Vibeke Søndergaard (red.)

Læs mere om Vibeke Søndergaard (red.)
1 produkter
1 produkter
Skjulte lidelser
Skjulte lidelserSøren Frølich
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte lidelser

Mere om Vibeke Søndergaard (red.)

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Vibeke Søndergaard (red.). Bogen hedder "Skjulte lidelser". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke Søndergaard (red.)s "Skjulte lidelser"

"Skjulte lidelser" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Søndergaard (red.)