Bog & idéVibeke Zoffmann

Bøger skrevet af Vibeke Zoffmann

Læs mere om Vibeke Zoffmann
1 produkter
1 produkter
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes

Mere om Vibeke Zoffmann

Der findes en del bøger fra Vibeke Zoffmann på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Zoffmanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk

Bøger skrevet af Vibeke Zoffmann

Vibeke Zoffmann har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Zoffmanns bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Zoffmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Diabetes" af Vibeke Zoffmann

"Diabetes" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Diabetes" af Vibeke Zoffmann

"Diabetes" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Zoffmann