Bog & idéVijaya Manicavasagar

Bøger skrevet af Vijaya Manicavasagar

Læs mere om Vijaya Manicavasagar
1 produkter
1 produkter
At overvinde panikangst
BOEGERTILSTAERKPRIS
At overvinde panikangstDerrick Silove
170,96 DKK
Hæftet
(0)
At overvinde panikangst

Mere om Vijaya Manicavasagar

Du kan kun bestille en enkelt bog af Vijaya Manicavasagar her hos Bog & idé. Bogen har titlen "At overvinde panikangst". Det er Klim, der har publiceret den på dansk. "At overvinde panikangst" er desuden udgivet i serien "Nye psykologiske perspektiver".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vijaya Manicavasagars "At overvinde panikangst"

Det er muligt at købe Vijaya Manicavasagars "At overvinde panikangst" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Manicavasagars serie "Nye psykologiske perspektiver". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Manicavasagar, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Vijaya Manicavasagar