Bog & idéVilhelm Schultz

Bøger skrevet af Vilhelm Schultz

Læs mere om Vilhelm Schultz
1 produkter
1 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri

Mere om Vilhelm Schultz

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Vilhelm Schultz. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schultz' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels

Mere om Vilhelm Schultz' bøger

Vilhelm Schultz har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Schultz som indbundet. Schultz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vilhelm Schultz' "Grundbog i psykiatri"

"Grundbog i psykiatri" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Grundbog i psykiatri" af Vilhelm Schultz

"Grundbog i psykiatri" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vilhelm Schultz