Bog & idéVolker Weidemann

Bøger skrevet af Volker Weidemann

Læs mere om Volker Weidemann
2 produkter
2 produkter
Drømmere - Da forfatterne greb magten Tyskland 1918
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drømmere - Da forfatterne greb magten Tyskland 1918Volker Weidemann
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Drømmere - Da forfatterne greb magten Tyskland 1918
Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på
BOEGERTILSTAERKPRIS
Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt påVolker Weidermann
165,96 DKK
Hardback
(0)
Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på

Mere om Volker Weidemann

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Volker Weidemann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Weidemann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmere - Da forfatterne greb magten Tyskland 1918" udgivet af Turbine - "Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Volker Weidemann

Der er to tilgængelige udgivelser af Volker Weidemann hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Volker Weidemann kommer i samtlige formater. Bøgerne af Weidemann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Volker Weidemanns "Drømmere - Da forfatterne greb magten Tyskland 1918"

Det er muligt at købe Volker Weidemanns "Drømmere - Da forfatterne greb magten Tyskland 1918" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Volker Weidemann "Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på"

Det er muligt at købe Volker Weidemanns "Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Volker Weidemann