Bog & idéVolker Weidermann

Bøger skrevet af Volker Weidermann

Læs mere om Volker Weidermann
7 produkter
7 produkter
Manden og havet
Manden og havetVolker Weidermann
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Manden og havet
Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på
BOEGERTILSTAERKPRIS
Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt påVolker Weidermann
165,96 DKK
Hardback
(0)
Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på
Oostende 1936
Oostende 1936Volker Weidermann
89,95 DKK
EBOG
(0)
Oostende 1936
Drømmere
DrømmereVolker Weidermann
109,95 DKK
EBOG
(0)
Drømmere
Manden og havet
Manden og havetVolker Weidermann
109,95 DKK
EBOG
(0)
Manden og havet
Duellen
DuellenVolker Weidermann
119,95 DKK
EBOG
(0)
Duellen
Duellen
DuellenVolker Weidermann
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Duellen

Mere om Volker Weidermann

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Volker Weidermann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Weidermanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Duellen" udgivet af Turbine Forlaget - "Duellen" udgivet af Turbine - "Oostende 1936" udgivet af Turbine Forlaget - "Drømmere" udgivet af Turbine Forlaget - "Oostende 1936 - sommeren før mørket faldt på" udgivet af Turbine

Mere om Volker Weidermanns bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Volker Weidermann hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Volker Weidermann bøger i forskellige formater. Bøgerne af Weidermann er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Volker Weidermanns "Duellen"

Hos Bog & idé er "Duellen" tilgængelig som ebog. Med "Duellen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Turbine Forlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Duellen" af Volker Weidermann

Det er muligt at købe Volker Weidermanns "Duellen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Volker Weidermann