Bog & idéLegetøjGaming mus

Gaming mus

1 produkter
1 produkter
Nordic Gaming Airmaster Ultra Light gaming Mouse (kabel)
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Nordic Gaming Airmaster Ultra Light gaming Mouse (kabel)Oprettet fra inventtable
220,00 DKK
(0)
Nordic Gaming Airmaster Ultra Light gaming Mouse (kabel)

Gaming mus

Når du tilbringer mange timer foran din skærm som gamer, er det vigtigt at have en gamingmus i topklasse, som sikrer god komfort og høj ydeevne, når du sidder i et vigtigt spil.

Ergonomisk gamingmus

Havit leverer gamingmus i høj kvalitet og flot design, som er vigtige faktorer, når du vælger din gamingmus. Musene har et gennemtænkt design, som ligger godt i hånden. Gamingmus findes i forskellige modeller, og det er vigtigt at finde lige den, som passer godt i din hånd, så din gamingoplevelse bliver så god som muligt.

Gamingmusene er designet til at blive benyttet i flere timer af gangen. Gaming er ofte en tidskrævende hobby, hvilket betyder at du kommer til at sidde ved computeren i mange timer. Derfor er det vigtigt at have et gamingmus, som sikrer et ergonomisk korrekt greb, således du undgår skader på hånd og arm, når du gamer i mange timer. Nogle gamingmus er derfor lidt større end andre mus, så hånden naturligt slapper af, når den griber om musen.

Praktisk og funktionel gamingmus

Gamingmusene har hver især specifikke klikfunktioner, som gør det nemt at indstille genveje, så de passer til det pågældende formål, du måtte have på computeren. For eksempel for at udføre en bestemt funktion i det spil, du spiller. Nogle af gamingmusene har også mulighed for at indstille dpi-niveauerne, så det passer til dine behov eller til det specifikke spil, du er i gang med.

Det optimale udstyr

Hvis det hele skal spille hundrede procent, skal du selvfølgelig også have et gamingtastatur, som passer til din gamingmus samt en musemåtte specielt beregnet til gaming. På denne måde giver du din gamingmus optimale forudsætninger for at præstere. At anskaffe sig en gamingmusemåtte betyder med andre ord, at din gamingmus får det helt rette underlag at glide henover, da en gamingmusemåtte er specialdesignet til, at musen glider med den perfekte modstand.