Bog & idéLegetøj

Gaming stol

Gaming stol

En Sinox gaming stol er dejlig behagelig og sidde i, når du skal sidde og game i flere timer. De kan justeres så de passer lige til din ryg, nogle af stolene er med puder for at gøre det endnu mere behageligt. Her bliver du støttet godt i ryggen og kan sidde ret op i gaming stolen, uden at komme til at bøje i ryggen. Der er hjul under som en rigtig kontorstol og du kan dermed nemt køre fra side til side. Det er meget vigtigt at du sidder godt og rart i din gaming stol, når du skal sidde og game, derfor er det lækkert at du kan få den justeret så den passer perfekt til dig og at du dermed får det mest optilmale ud af den.   

Vigtigt med en god gaming stol

Det er meget vigtigt at have en godt og komfortabel gaming stol, især for mestrene indenfor e-sporten. Her vandt de danske seje gutter fra Astralis verdensmesterskaberne, i CounterStrike 2017, i ELEAGUE Major-turneringen. Hvor seere tallene slog rekord med næsten 2 millioner, og de fysiske tilskuere var 5000 stk. i Fox Theatre i Atlanta, USA.

Hvis du ikke kender dem, så er Astralis er et professionelt dansk CounterStrike hold, bestående af 5 seje unge mænd, som blev samlet tilbage i januar 2016. De er det første hold som er nået frem til en finale i ELEAGUE Major-turneringen og vundet!

Det var en tempofyldt og spændende finalekamp, hvor de spillede imod Virtus Pro fra Polen, som er et af de mest erfarne CounterStrike hold i verden. I turneringen spiller to hold på fem mand mod hinanden, op til tre forskellige bane. I hver bane spiller holdene 30 tempofyldte kampe på hver 2 minutter, de bedste ud af de tre baner, vinder. Her er det med at sidde ordentligt og behageligt, så hver gamer har en gaming stol, som er tilpasset og passer dermed perfekt til spilleren.

Spillet CounterStrike er et skyde spil, hvor et hold terrorister kæmper for at begå en terrorhandling, mens kontreterrorister forsøger at forhindre det. Spillet minder lidt om brætspillet skak, der er mange muligheder i hver kamp/spil, hvor der skal tages en masse beslutninger i starten af hver runde. Hvis man har muligheden for at gøre noget, som modstanderen ikke lige forventer, udspiller med dem dermed.