Bog & idéCarsten Lunding

Bøger skrevet af Carsten Lunding

Læs mere om Carsten Lunding
1 produkter
1 produkter
Smagsbogen
SmagsbogenCarsten Lunding
129,95 DKK
Indbundet
(0)
Smagsbogen

Mere om Carsten Lunding

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Carsten Lunding online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lundings seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grønne Sager" udgivet af Smagsdommerne - "Smag til" udgivet af Smagsdommerne

Carsten Lundings bøger

Du kan bestille to bøger af Carsten Lunding her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Lundings bøger kommer i udvalgte formater. Lundings bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Smagsdommerne.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carsten Lundings "Grønne Sager"

Hos Bog & idé er "Grønne Sager" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Smagsdommerne.

"Smag til" af Carsten Lunding

"Smag til" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Smagsdommerne.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Lunding