Bog & idéCharlotte Elisabeth Mithril

Bøger skrevet af Charlotte Elisabeth Mithril

Læs mere om Charlotte Elisabeth Mithril
1 produkter
1 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Charlotte Elisabeth Mithril

Der findes flere forskellige bøger fra Charlotte Elisabeth Mithril tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Mithrils bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

Mere om Charlotte Elisabeth Mithrils bøger

Du kan bestille to bøger af Charlotte Elisabeth Mithril her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Mithrils bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Mithril er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Menneskets ernæring" af Charlotte Elisabeth Mithril

Det er muligt at købe Charlotte Elisabeth Mithrils "Menneskets ernæring" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets ernæring" af Charlotte Elisabeth Mithril

"Menneskets ernæring" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Elisabeth Mithril