Bog & idéChrister Eldh

Bøger skrevet af Christer Eldh

Læs mere om Christer Eldh
1 produkter
1 produkter
Fika, hygge and hospitality : the cultural complexity of service organisation in the Öresund region
Fika, hygge and hospitality : the cultural complexity of service organisation in the Öresund regionChrister Eldh
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Fika, hygge and hospitality : the cultural complexity of service organisation in the Öresund region

Mere om Christer Eldh

Der er blot én bog af Christer Eldh tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Fika, hygge and hospitality : the cultural complexity of service organisation in the Öresund region". Det er Makadam Förlag, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fika, hygge and hospitality : the cultural complexity of service organisation in the Öresund region" af Christer Eldh

Det er muligt at købe Christer Eldhs "Fika, hygge and hospitality : the cultural complexity of service organisation in the Öresund region" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Makadam Förlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Christer Eldh fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christer Eldh