Bog & idéClaus Madsen

Bøger skrevet af Claus Madsen

Læs mere om Claus Madsen
10 produkter
10 produkter
Feedback og vurdering for læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feedback og vurdering for læringClaus Madsen
530,96 DKK
Paperback
(0)
Feedback og vurdering for læring
Klinisk nuklearmedicin
Klinisk nuklearmedicinIan Law
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk nuklearmedicin
Gode læringsmiljøer for børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode læringsmiljøer for børnClaus Madsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode læringsmiljøer for børn
Naboparret
NaboparretClaus Madsen
49,95 DKK
EBOG
(21)
Naboparret
Ørepropper
ØrepropperClaus Madsen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Ørepropper
Grundbog i pædagogik til lærerfaget
Grundbog i pædagogik til lærerfagetClaus Madsen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Grundbog i pædagogik til lærerfaget
Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2016. 20. årgang. Tema: Ledelse med skolens formål i sigte
Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2016. 20. årgang. Tema: Ledelse med skolens formål i sigteClaus Madsen
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2016. 20. årgang. Tema: Ledelse med skolens formål i sigte
Naboparret
STREAM
NaboparretClaus Madsen
49,95 DKK
Lydbog
(21)
Naboparret
Med Dewey in mente
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med Dewey in menteClaus Madsen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Med Dewey in mente
Portfoliopædagogik
PortfoliopædagogikClaus Madsen
96,95 DKK
EBOG
(0)
Portfoliopædagogik

Mere om Claus Madsen

Hvis du mangler en bog af Claus Madsen, finder du et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evalueringsfaglighed i skolen" i serien "Unge Pædagogers serie." udgivet af Unge Pædagoger - "Portfoliopædagogik" i serien "Portfoliopædagogik - i praksis." udgivet af Dafolo A/S - "Naboparret" udgivet af Gyldendal - "Naboparret" udgivet af Gyldendal - "Naboparret" udgivet af Gyldendal - "Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2016. 20. årgang. Tema: Ledelse med skolens formål i sigte" udgivet af Dafolo A/S - "Naboparret" udgivet af Gyldendal - "Ørepropper" udgivet af mellemgaard - "Grundbog i pædagogik til lærerfaget" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Erhvervspædagogisk ledelse" i serien "Serien Erhvervspædagogik" udgivet af Dafolo - "Involverende læringsevaluering" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Erhvervspædagogisk ledelse" i serien "Serien Erhvervspædagogik" udgivet af Dafolo - "Ørepropper" udgivet af mellemgaard - "Involverende læringsevaluering - når evaluering fremmer læring (inkl. hjemmeside)" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Skolens praksis" udgivet af Dafolo - "Grundbog i pædagogik til lærerfaget" udgivet af Klim - "Ildfast i krydsild" udgivet af Klim - "SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer" udgivet af Dafolo - "SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer" udgivet af Dafolo - "Gode læringsmiljøer for børn" udgivet af Gyldendal - "Med Dewey in mente" i serien "Dewey biblioteket" udgivet af Klim - "Portfoliopædagogik" i serien "Portfoliopædagogik - i praksis." udgivet af Dafolo - "Læringens og tænkningens stil" udgivet af Billesø & Baltzer - "Portfoliopædagogik" i serien "Portfoliopædagogik - i praksis." udgivet af Dafolo

Mere om Claus Madsens bøger

Der er 25 tilgængelige bogudgivelser af Claus Madsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Claus Madsen bøger i flere forskellige formater. Claus Madsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Evalueringsfaglighed i skolen" af Claus Madsen

"Evalueringsfaglighed i skolen" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Unge Pædagogers serie.". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Unge Pædagoger.

Claus Madsen "Portfoliopædagogik"

Hos Bog & idé er "Portfoliopædagogik" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Portfoliopædagogik" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Madsens serie "Portfoliopædagogik - i praksis.". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Madsen