Bog & idéKaren Marie Hedegaard

Bøger skrevet af Karen Marie Hedegaard

Læs mere om Karen Marie Hedegaard
1 produkter
1 produkter
Pædagogik og lærerfaglighed
Pædagogik og lærerfaglighedKaren Marie Hedegaard
219,95 DKK
EBOG
(1)
Pædagogik og lærerfaglighed

Mere om Karen Marie Hedegaard

Karen Marie Hedegaard har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hedegaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik og lærerfaglighed" i serien "Lærerens grundfaglighed" udgivet af Klim - "Pædagogik og lærerfaglighed" i serien "Lærerens grundfaglighed" udgivet af Klim - "Veje til professionel udvikling" udgivet af Klim - "Professionsdidaktik" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Karen Marie Hedegaard

Der er fire tilgængelige udgivelser af Karen Marie Hedegaard hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Karen Marie Hedegaard kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Hedegaard er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Klim.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Marie Hedegaards "Pædagogik og lærerfaglighed"

Det er muligt at købe Karen Marie Hedegaards "Pædagogik og lærerfaglighed" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Pædagogik og lærerfaglighed" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Hedegaards serie "Lærerens grundfaglighed". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogik og lærerfaglighed" af Karen Marie Hedegaard

Det er muligt at købe Karen Marie Hedegaards "Pædagogik og lærerfaglighed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Lærerens grundfaglighed". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Marie Hedegaard