Bog & idéMalou Juelskjær

Bøger skrevet af Malou Juelskjær

Læs mere om Malou Juelskjær
5 produkter
5 produkter
Personlighedspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PersonlighedspsykologiBjarne Sode Funch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighedspsykologi
Datasans
BOEGERTILSTAERKPRIS
DatasansDorthe Staunæs (red.)
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Datasans
Ledelse af uddannelse
Ledelse af uddannelseJustine Grønbæk Pors m.fl.
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af uddannelse
Learning Bodies
Learning Bodiesn a
163,95 DKK
EBOG
(0)
Learning Bodies
At tænke med agential realisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
At tænke med agential realismeMalou Juelskjær
307,06 DKK
Paperback
(0)
At tænke med agential realisme

Mere om Malou Juelskjær

Hvis du søger en bog af Malou Juelskjær, finder du et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Juelskjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Datasans" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "At tænke med agential realisme" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Personlighedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Læringsteori og didaktik" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Malou Juelskjær

Der er fire tilgængelige udgivelser af Malou Juelskjær hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Malou Juelskjær fås i samtlige formater. Bøgerne af Juelskjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Malou Juelskjærs "Datasans"

Hos Bog & idé er "Datasans" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Malou Juelskjær "At tænke med agential realisme"

Hos Bog & idé er "At tænke med agential realisme" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.
Detaljer
Fulde navn:
Malou Juelskjær