Bog & idéMarianne Schjøtt Rohweder

Bøger skrevet af Marianne Schjøtt Rohweder

Læs mere om Marianne Schjøtt Rohweder
5 produkter
5 produkter
Viljen sidder i hjertet PB
Viljen sidder i hjertet PBBjarne Lellek
149,95 DKK
Paperback
(0)
Viljen sidder i hjertet PB
Frank Clifforth
Frank ClifforthMarianne Schøtt Rohweder
139,95 DKK
EBOG
(2)
Frank Clifforth
Kend din søvn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kend din søvnMarianne Schjøtt Rohweder
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kend din søvn
Frank Clifforth
STREAM
Frank ClifforthMarianne Schjøtt Rohweder
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Frank Clifforth
Luft under vingerne
Luft under vingerneMarianne Rohweder
99,95 DKK
e-bog
(1)
Luft under vingerne

Mere om Marianne Schjøtt Rohweder

Der findes forskellige bøger af Marianne Schjøtt Rohweder til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rohweders nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kamp til stregen" udgivet af FOA - Fag og Arbejde - "Pædagogmedhjælperen i skolen" udgivet af FOA - Fag og Arbejde - "I gensidig respekt " udgivet af De Samvirkende Invalideorganisationer¤Forbundet af Offentligt Ansatte - "For meget forlangt? - i dialog om ældres rettigheder " udgivet af Forbundet af Offentligt Ansatte - "Frank Clifforth" udgivet af People'sPress - "Frank Clifforth" udgivet af People'sPress - "Alkoholpolitik på arbejdspladsen" udgivet af Sundhedsstyrelsen - "En lille en" udgivet af Sundhedsstyrelsen - "Luft under vingerne" udgivet af L&R Business - "Kend din søvn" udgivet af Gyldendal - "Kærligst" udgivet af Fadl's Forlag

Bøger skrevet af Marianne Schjøtt Rohweder

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Marianne Schjøtt Rohweder hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Schjøtt Rohweder kommer i flere forskellige formater. Rohweders bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Schjøtt Rohweders "Kamp til stregen"

Hos Bog & idé er "Kamp til stregen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er FOA - Fag og Arbejde, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogmedhjælperen i skolen" af Marianne Schjøtt Rohweder

Hos Bog & idé er "Pædagogmedhjælperen i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FOA - Fag og Arbejde.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Schjøtt Rohweder