Bog & idéMichael Kjær

Bøger skrevet af Michael Kjær

Læs mere om Michael Kjær
6 produkter
6 produkter
Inaktivitet og immobilitet
Inaktivitet og immobilitetIngrid Poulsen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Inaktivitet og immobilitet
Søvn
BOEGERTILSTAERKPRIS
SøvnMads Barløse
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Søvn
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabiliteringGitte Valentin
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriHelle Bruunsgaard
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri
Ortopædkirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrtopædkirurgiPeter Muus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Michael Kjær

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Michael Kjær. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Dansk fodbolds sande guldalder" udgivet af Turbine - "Ordet fanger" udgivet af Akademisk Forlag - "Spioners arv" udgivet af Gyldendal - "Inaktivitet, immobilitet og sygepleje" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard - "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" udgivet af HansReitzels - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Vælg dit sprog" udgivet af Gyldendal - "Geriatri" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Hvad tiden er fuld af, flyder munden over med" udgivet af Gyldendal - "Ytringsfriheden til forhandling" udgivet af Gyldendal - "Søvn" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i sprog" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Sport, sundhed og identitet" i serien "Sport & sundhed" udgivet af Frydenlund - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Inaktivitet og immobilitet i tværfagligt perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Michael Kjær

Du kan bestille 23 bøger af Michael Kjær her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Kjærs bøger fås i et udvalg af formater. Michael Kjær bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" af Michael Kjær

Hos Bog & idé er "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" af Michael Kjær

Hos Bog & idé er "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Kjær