Bog & idéMikael Schneider

Bøger skrevet af Mikael Schneider

Læs mere om Mikael Schneider
3 produkter
3 produkter
Gastrofysik og smagshåndværk
Gastrofysik og smagshåndværkSimon Neistskov Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(0)
Gastrofysik og smagshåndværk
Op af stolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Op af stolenMikael Schneider
41,46 DKK
Hardback
(0)
Op af stolen
Sådan smager børn
Sådan smager børnMikael Schneider
79,95 DKK
EBOG
(0)
Sådan smager børn

Mere om Mikael Schneider

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Mikael Schneider. På listen nedenfor finder du de nyeste af Schneiders bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan smager børn" udgivet af Gyldendal - "Sådan smager børn" udgivet af Gyldendal - "Op af stolen" udgivet af FADL's Forlag

Mikael Schneiders bøger

Mikael Schneider har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Mikael Schneider fås i udvalgte formater. Schneiders bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mikael Schneiders "Sådan smager børn"

Hos Bog & idé er "Sådan smager børn" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sådan smager børn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Mikael Schneider "Sådan smager børn"

Det er muligt at købe Mikael Schneiders "Sådan smager børn" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Schneider