Bog & idéSøren Viemose

Bøger skrevet af Søren Viemose

Læs mere om Søren Viemose
2 produkter
2 produkter
Samarbejde og konstruktiv forhandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samarbejde og konstruktiv forhandlingSøren Viemose
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Samarbejde og konstruktiv forhandling
Styrket Borgerkontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styrket BorgerkontaktHans Chr. Schram Viemose
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Styrket Borgerkontakt

Mere om Søren Viemose

Søren Viemose har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Viemoses bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrket Borgerkontakt" udgivet af Viemose - "Samarbejde og konstruktiv forhandling" udgivet af Viemose - "Styrket borgerkontakt" udgivet af Viemose - "Konstruktive forhandlinger - på arbejdspladsen" udgivet af Viemose

Bøger skrevet af Søren Viemose

Du kan købe fire bøger af Søren Viemose her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Viemose fås blot som hæftet. Viemoses bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Viemose.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Styrket Borgerkontakt" af Søren Viemose

Det er muligt at købe Søren Viemoses "Styrket Borgerkontakt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Viemose, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Samarbejde og konstruktiv forhandling" af Søren Viemose

Hos Bog & idé er "Samarbejde og konstruktiv forhandling" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Viemose, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Viemose