Bog & idéStephanie Fjeldsø Fischer

Bøger skrevet af Stephanie Fjeldsø Fischer

Læs mere om Stephanie Fjeldsø Fischer
3 produkter
3 produkter
Kunsten at være sig selv
Kunsten at være sig selvJulie Tingkær
149,95 DKK
Hardback
(0)
Kunsten at være sig selv
Aftryk
BOEGERTILSTAERKPRIS
AftrykStephanie Fjeldsø Fischer
165,96 DKK
Hæftet
(5)
Aftryk
Aftryk
AftrykStephanie Fjeldsø Fischer
119,95 DKK
EBOG
(2)
Aftryk

Mere om Stephanie Fjeldsø Fischer

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Stephanie Fjeldsø Fischer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aftryk" udgivet af Superlux - "Aftryk" udgivet af Forlaget Superlux

Bøger af Stephanie Fjeldsø Fischer

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Stephanie Fjeldsø Fischer hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Stephanie Fjeldsø Fischer kommer i et udvalg af formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stephanie Fjeldsø Fischers "Aftryk"

"Aftryk" er tilgængelig online som ebog. Med "Aftryk" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Superlux.

"Aftryk" af Stephanie Fjeldsø Fischer

Det er muligt at købe Stephanie Fjeldsø Fischers "Aftryk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Superlux, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Fjeldsø Fischer