Bog & idéSusanne Gjedsted Bügel

Bøger skrevet af Susanne Gjedsted Bügel

Læs mere om Susanne Gjedsted Bügel
1 produkter
1 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Susanne Gjedsted Bügel

Der er flere forskellige bøger skrevet af Susanne Gjedsted Bügel tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bügel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Susanne Gjedsted Bügel

Susanne Gjedsted Bügel har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Bügel fås kun som indbundet. Bøgerne af Bügel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Gjedsted Bügels "Menneskets ernæring"

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Susanne Gjedsted Bügel "Menneskets ernæring"

"Menneskets ernæring" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Gjedsted Bügel