Bog & idéTorben Kragh Jensen

Bøger skrevet af Torben Kragh Jensen

Læs mere om Torben Kragh Jensen
4 produkter
4 produkter
DET STORE FØLGE - OG ANDRE EVENTYR
DET STORE FØLGE - OG ANDRE EVENTYRTorben Kragh Jensen
89,95 DKK
EBOG
(0)
DET STORE FØLGE - OG ANDRE EVENTYR
Degnens forunderlige fortællinger Mosekongen og andre eventyr for børn og voksne
Mosekongen – og andre eventyr for børn og voksneTorben Kragh Jensen
149,95 DKK
e-bog
(0)
Mosekongen – og andre eventyr for børn og voksne
Degnens forunderlige fortællinger
Degnens forunderlige fortællingerTorben Kragh Jensen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Degnens forunderlige fortællinger
Degnens forunderlige fortællinger
Degnens forunderlige fortællingerTorben Kragh Jensen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Degnens forunderlige fortællinger

Mere om Torben Kragh Jensen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Torben Kragh Jensen, finder du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Jensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Måneguld" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Knokkelmanden" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det store følge - og andre eventyr" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kongen af Fyn" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Degnens forunderlige fortællinger" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af mellemgaard - "Degnens forunderlige fortællinger" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af mellemgaard - "Mosekongen – og andre eventyr for børn og voksne" udgivet af mellemgaard - "Mosekongen" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af mellemgaard - "Degnens forunderlige fortællinger" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af mellemgaard - "Degnens forunderlige fortællinger" i serien "Degnens Forunderlige Fortællinger" udgivet af mellemgaard

Bøger af Torben Kragh Jensen

Du kan bestille ti bøger af Torben Kragh Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Jensens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Torben Kragh Jensens "Måneguld"

Det er muligt at købe Torben Kragh Jensens "Måneguld" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jensens serie "Degnens Forunderlige Fortællinger". Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Knokkelmanden" af Torben Kragh Jensen

Hos Bog & idé er "Knokkelmanden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jensens serie "Degnens Forunderlige Fortællinger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Kragh Jensen