Bog & idéEllen-Margrethe Christensen

Bøger skrevet af Ellen-Margrethe Christensen

Læs mere om Ellen-Margrethe Christensen
1 produkter
1 produkter
Claudia 6
Der Junge mit den blauen AugenEllen-Margrethe Christensen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Der Junge mit den blauen Augen

Mere om Ellen-Margrethe Christensen

Ellen-Margrethe Christensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Der Junge mit den blauen Augen". Den er udgivet af Forlaget Elysion på tysk. "Der Junge mit den blauen Augen" er desuden tilknyttet serien "Claudia".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der Junge mit den blauen Augen" af Ellen-Margrethe Christensen

Hos Bog & idé er "Der Junge mit den blauen Augen" tilgængelig som ebog. Med "Der Junge mit den blauen Augen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Claudia". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Forlaget Elysion.

Dette er en også en skøn bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen-Margrethe Christensen