Bog & idéEva Botofte

Bøger skrevet af Eva Botofte

Læs mere om Eva Botofte
6 produkter
6 produkter
Rejse gennem natten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rejse gennem nattenFriederike Mayröcker
165,96 DKK
Paperback
(5)
Rejse gennem natten
Mørkt lyser natten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mørkt lyser nattenEva Botofte
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Mørkt lyser natten
Det, som mangler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det, som manglerEva Botofte
190,86 DKK
Paperback
(0)
Det, som mangler
Platform
STREAM
PlatformLydbøger
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Platform
Permafrost
BOEGERTILSTAERKPRIS
PermafrostEva Botofte
190,86 DKK
Hæftet
(2)
Permafrost
Den anden
STREAM
Den andenEva Botofte
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Den anden

Mere om Eva Botofte

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Eva Botofte. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Botofte.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hotel Hypnotika" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Permafrost" udgivet af Vild Maskine - "Fraværelser" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Du er Merle" udgivet af Attika - "Forsætlig nat" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Månefotograf eller bare pletter" udgivet af Poesiens Hus Rosette

Eva Botoftes bøger

Du kan finde seks bøger af Eva Botofte her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Eva Botofte bøger i et udvalg af formater. Botoftes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Botoftes "Hotel Hypnotika"

Hos Bog & idé er "Hotel Hypnotika" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.

"Permafrost" af Eva Botofte

"Permafrost" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Botofte