Bog & idéEva Naur

Bøger skrevet af Eva Naur

Læs mere om Eva Naur
2 produkter
2 produkter
Magtanvendelse over for voksne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Magtanvendelse over for voksneEva Naur
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Magtanvendelse over for voksne
Magtanvendelse over for voksne
Magtanvendelse over for voksneEva Naur
439,95 DKK
EBOG
(0)
Magtanvendelse over for voksne

Mere om Eva Naur

Der er mange bøger skrevet af Eva Naur til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Naurs seneste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Eva Naurs bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arveret" udgivet af Djøf Forlag - "Familieretshusloven" udgivet af Djøf Forlag - "Familieret" udgivet af Djøf Forlag - "Arveret" udgivet af Djøf Forlag - "Festskrift til Irene Nørgaard" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Selvbestemmelse og tvang i helse- og omsorgstjenesten" udgivet af Fagbokforlaget - "Familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Festskrift til Irene Nørgaard" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Magtanvendelse over for voksne" udgivet af Jurist- og Økonomoforbundet - "Magtanvendelse over for voksne" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Eva Naur

Eva Naur har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Eva Naur fås i flere forskellige formater. Naurs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Arveret" af Eva Naur

Det er muligt at købe Eva Naurs "Arveret" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

"Familieretshusloven" af Eva Naur

Hos Bog & idé er "Familieretshusloven" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Naur