Bog & idéSuzy Wengel og Ida Holm

Bøger skrevet af Suzy Wengel og Ida Holm

Læs mere om Suzy Wengel og Ida Holm
2 produkter
2 produkter
Sense - Mad med hjerte og fornuft 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sense - Mad med hjerte og fornuft 2Ida Holm
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Sense - Mad med hjerte og fornuft 2
Mad med hjerte og fornuft 3
Mad med hjerte og fornuft 3Suzy Wengel og Ida Holm
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Mad med hjerte og fornuft 3

Mere om Suzy Wengel og Ida Holm

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Suzy Wengel og Ida Holm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad med hjerte og fornuft 2" i serien "Mad med hjerte og fornuft" udgivet af Politikens Forlag - "Syv dage med Sense" udgivet af Politikens Forlag - "Mad med hjerte og fornuft 3 " i serien "Mad med hjerte og fornuft" udgivet af Politikens Forlag - "Syv dage med Sense" udgivet af Wengel - "Plan B - de hurtige retter" i serien "Mad med hjerte og fornuft" udgivet af Wengel

Bøger af Suzy Wengel og Ida Holm

Du kan købe fem bøger af Suzy Wengel og Ida Holm her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Holm som hæftet. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Suzy Wengel og Ida Holms "Mad med hjerte og fornuft 2"

Det er muligt at købe Suzy Wengel og Ida Holms "Mad med hjerte og fornuft 2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Mad med hjerte og fornuft". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Syv dage med Sense" af Suzy Wengel og Ida Holm

"Syv dage med Sense" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Suzy Wengel og Ida Holm