Bog & idéBøger

Bøger

2323 produkter
2323 produkter
Livet - illustreret
Livet - illustreretLisa Aisato
329,95 DKK
Hardback
(17)
Livet - illustreret
Lær & Læs - Læsetræning 2
Lær & Læs - Læsetræning 2Tina Kornbeck Nielsen og Maya Rabjerg Meltofte
69,95 DKK
Paperback
(0)
Lær & Læs - Læsetræning 2
Pigebogen
PigebogenNina Brochmann og Ellen Støkken Dahl
239,95 DKK
Hardback
(5)
Pigebogen
Drengebogen
DrengebogenNina Brochmann og Ellen Støkken Dahl
239,95 DKK
Hardback
(1)
Drengebogen
Lær & Læs - Læsetræning 3
Lær & Læs - Læsetræning 3Tina Kornbeck Nielsen og Maya Rabjerg Meltofte
69,95 DKK
Paperback
(0)
Lær & Læs - Læsetræning 3
ABC for barske børn - Opgavehæfte
ABC for barske børn - OpgavehæfteAnne Østgaard
59,95 DKK
Paperback
(1)
ABC for barske børn - Opgavehæfte
Hvalp
HvalpEmma M. Garlant
259,95 DKK
Hardback
(0)
Hvalp
På tur til planeterne
På tur til planeterneCaryl Hart
159,95 DKK
Hardback
(2)
På tur til planeterne
Moby Dick
Moby DickHerman Melville
179,95 DKK
Hardback
(0)
Moby Dick
Se nu der, hvad katten har slæbt ind
Se nu der, hvad katten har slæbt indJoy H. Davidson
209,95 DKK
Hardback
(3)
Se nu der, hvad katten har slæbt ind
Den utrolige historie om Titanic
Den utrolige historie om TitanicDavid Stewart
139,95 DKK
Hardback
(0)
Den utrolige historie om Titanic
De små vitser 1
De små vitser 1Kirsten Ahlburg
149,95 DKK
Hardback
(0)
De små vitser 1
Fugl
FuglLisa Aisato
199,95 DKK
Hardback
(0)
Fugl
Teenpower
TeenpowerPia Beck
259,95 DKK
Paperback
(0)
Teenpower
Vulkaner
VulkanerPer Straarup Søndergaard
159,95 DKK
Hardback
(0)
Vulkaner
Af skade bliver man klog
Af skade bliver man klogPer Leth
239,95 DKK
Paperback
(0)
Af skade bliver man klog
Bo i bikini
Bo i bikiniMarie Duedahl
149,95 DKK
Hardback
(0)
Bo i bikini
Sandra Toft
Sandra ToftFrida Bejder Klausen
189,95 DKK
Hardback
(0)
Sandra Toft
Oluf er væk i Ikea
Oluf er væk i IkeaMarie Duedahl
149,95 DKK
Hardback
(0)
Oluf er væk i Ikea
An på is
An på isKirsten Ahlburg
149,95 DKK
Hardback
(0)
An på is
Den sorte bog
Den sorte bogSøren Hein Rasmussen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Den sorte bog
Snart sover du
Snart sover duHaddy Njie og Lisa Aisato
199,95 DKK
Hardback
(0)
Snart sover du
Seawalkers - Tårnhøje bølger
Seawalkers - Tårnhøje bølgerKatja Brandis
199,95 DKK
Paperback
(0)
Seawalkers - Tårnhøje bølger
Robinson Crusoe
Robinson CrusoeDaniel Defoe
179,95 DKK
Hardback
(3)
Robinson Crusoe
Læs & spil – Sådan bliver du sej til Minecraft
Læs & spil – Sådan bliver du sej til MinecraftAnne-Sofie Duch Teglgaard
249,95 DKK
Hardback
(0)
Læs & spil – Sådan bliver du sej til Minecraft

Bøger

Fordyb dig i en god bog - uanset din foretrukne genre finder du noget, der falder i din smag hos Bog & idé.

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde, og hver dag giver vi tusindvis af læsere et smil på læben, med masser af spændende, inspirerende, sjove, sørgmodige, drabelige, optimistiske og eventyrlige bøger. Vi ønsker at være med til at udbrede læselysten hos danskerne, da der kan ligge mange timers underholdning og fordybelse i en god bog. Bøgerne er med til at styrke vores sproglige kompetencer, udvikle vores fantasi, lære os noget om andre mennesker, og udvide vores horisont som individer. Så dyk ned i en god bog, og lad dig føre ud på en litterær rejse.

Bøgernes verden lader dig forsvinde ind i et andet univers og lader dig udforske nye perspektiver, overnaturlige verdener, velkendte temaer og storslåede følelser. Bøger kan få dig til at tænke en million tanker eller slet ingen. Bøger er til afslapning og hygge, til videnssamling, til store følelser og små følelser, til grin og til gråd, til tankevirksomhed, til udvidelse af din horisont, til fantasifulde tanker. Kort sagt kan bøger det hele, og uanset hvilken genre der er din favorit, finder du et stort og varieret udvalg hos Bog & idé.

Du finder et kæmpe udvalg af bøger inden for krimi, skønlitteratur, romaner, digte, kogebøger, biografier, børnebøger, ungdomsbøger, noveller, livsstilsbøger, faglitteratur, og meget meget mere. Der er en bog for enhver, og vi garanterer, at alle kan finde en bog, der falder i deres smag.

Der findes tusindvis af forskellige bøger, og de fleste læsere har deres foretrukne genre. Herunder har vi samlet et udsnit af spændende bøger, som du finder på de digitale boghylder hos Bog & idé. Er du på jagt efter nye bøger, kan du med fordel gå på opdagelse på siden med nye bøger 2022, hvor vi har samlet alle de nyeste udgivelser inden for alle genrer. Hvis du i stedet er interesseret i at finde ud af, hvilke gode bøger vores læsere har været mest glade for i løbet af året, kan du besøge siden med gode bøger, der nemt og hurtigt giver dig et overblik over de mest populære bøger i løbet af år 2022.  

Krimi og spænding

Krimigenren er en af de mest populære boggenre, og det kan man jo godt forstå. En velskrevet krimi kan virkelig indfange læseren, og holde dem fanget til sidste side. Uanset om du bedst kan lide de krimier, hvor handlingen udvikler sig stille og roligt, eller du mere er til de krimier, hvor gys og gru indtræffer på første side, så finder du et bredt udvalg af bøger med krimi og spænding.

Skønlitteratur

Skønlitteratur er en bred og vidunderlig genre, som indeholder mange forskellige typer bøger. Der er alt lige fra lyrik og digtsamlinger, af både ældre og nyere dato, til slægtsromaner, bøger om kærlighed og erotiske bøger, hvor hovedpersonerne udlever deres inderste fantasier. Særligt den erotiske genre har oplevet en enorm interesse i kølvandet på den kendte trilogi Fifty shades of Grey, som langt de fleste læsere har hørt om eller stiftet bekendtskab med på et tidspunkt. Forfatteren E L James har været med til at bane vejen for denne genre, og derfor er antallet af bøger der udgives inden for denne genre også ekspanderet voldsomt de seneste år. Du kan se vores udvalg af erotiske bøger her.

Kogebøger

Er du vild med at lave mad og bage lækre kager? Så er det en god kogebog du skal have fat i. Hos Bog & idé har vi et stort udvalg af kogebøger, som giver dig mulighed for at udforske de mange forskellige verdenskøkner. Har du kastet din kærlighed over det italienske køkken, er du vild med tapas og det spanske køkken, eller er det japanske køkken mere noget for dig? Uanset hvilken der er din favorit, så finder du en kogebog med masser af lækre opskrifter.

Børnebøger og ungdomsbøger

Det er vigtigt at sørge for, at børn og unge læser. Der er så mange fordele ved at læse, og hvis du kan introducere dine børn for læsning i en tidlig alder, så er de allerede godt fra start. Læsning giver anledning til tankevirksomhed, og kan være med til at styrke dit barns udvikling. Ligeledes kan bøgerne være med til at styrke dit barns fantasi og indlevelsesevne. Kort sagt, er der mange fantastiske fordele ved at læse, som du endelig ikke må synde dit barn for at opleve. Tag et kig på vores store udvalg af børnebøger her.

Elektroniske bøger

Har du lidt for travlt i hverdagen, og har du svært ved at finde tid til at læse? Så kunne en lydbog måske være noget for dig. Den giver dig mulighed for at lave andre ting imens du læser, og pludselig kan det blive en sjov aktivitet at rengøre badeværelset eller ordne vasketøj. En lydbog er en anderledes læseoplevelse, som på mange måder kan tage din læseoplevelse til nye højder. Hvis man er rigtig heldig, så kan man somme tider opleve, at forfatteren selv har indlæst deres bøger, hvilket giver en helt unik læseoplevelse. Eksempler på forfattere der selv har indlæst deres bøger er blandt andet Hella Joof og Anders Matthesen. Find dine næste lydbøger her.

Hvis du holder af at læse mens du er på farten, eller bare foretrækker at have dine bøger elektronisk, så er e-bøger nok noget for dig. Det er praktisk, nemt og bekvemt at have alle sine bøger liggende elektronisk således, at du altid har hele dit digitale bibliotek med dig. Særligt på ferien eller langfarten kan det være guld værd at have det hele samlet et sted. På den måde slipper du for at tage stilling til hvilken/hvilke bøger, du skal slæbe med på ferie – du kan få dem alle sammen med. Hvis du efter en pludselig indskydelse får lyst til at læse den nyeste krimi mens du ligger ved poolen, så kan du nemt hente den ned på din elektroniske enhed, og læse løs med det samme.

Biografier – bøger om spændende mennesker

Foretrækker du at læse om store personligheder, spændende individer, og mennesker der lever et helt anderledes liv, end du selv gør? Så er biografierne nok din foretrukne genre. Det kan være utroligt fascinerende at dykke ned i et kendt menneskes fortælling. Det giver kant, indlevelse og personlighed, og får dig måske til at se personen i et andet lys. De får mulighed for at redegøre for personlige beslutninger, op- og nedture, fiaskoer og succes fortalt i deres eget sprog. Find din næste biografi her, og lad dig fordybe i en fascinerende fortælling.

Serie rækkefølge

Har du forelsket dig i en bogserie, men ved ikke hvilken bog, der er den næste i serien? Så fortvivl ikke - vi har samlet en fin guide på nogle af de meste populære bogserier således, at du kan danne dig et overblik og finde den næste i rækken. Se vores serie rækkefølge

Forudbestillinger

Er der nogle særlige bøger, som du glæder dig til at læse, når de udkommer? Så tag et kig på vores forudbestillingsside. Her samler vi nogle af de bøger, som snart udkommer. Siden bliver løbende opdateret, så husk at kigge forbi ofte, så du også er opdateret med de kommende bøger. 

Du kan bestille bøgerne online og vælge afhentning i din lokale butik – det er gratis, så du sparer fragten. Stress ikke over returnering- vi har 365 dages landsdækkende byttegaranti.

Hvilke bøger skal jeg læse?

Udvalget af bøger er kæmpestort, og nogle gange kan det være svært at beslutte sig for, hvilken bogen der skal være den næste, som du læser. For at snævre feltet lidt ind, så kan det være en god ide at udvælge dig en specifik genre, som du ønsker at læse. Er du vild med f.eks. krimier og psykologiske spændingsromaner, så kan du kigge specifikt på denne genre og blive inspireret til din næste bog.

En anden god taktik kan være at tage et kig på vores bestsellerliste – her finder du top-10 bedst solgte bøger fordelt på de forskellige genrer. Listerne rummer således de bøger, som har solgt mest den forgange uge, og giver et indblik i spændende, relevante og inspirerende bøger. Tag et kig på vores bestsellerlister her.

Bogklassikere

Kast dig ud i en bogklassiker og oplev magien ved de ældre bogudgivelser. En klassiker går aldrig af mode og bevarer sin aktualitet. Bogklassikere som f.eks. Ringenes Herre, Harry Potter, Hemingway, Austen og Brönte forbliver storslåede værker, og kan give dig indblik i en svunden tid, tage dig med på rejser i ukendte universer og introducere dig for fantastiske væsner og unikke personligheder, som lever længe efter den sidste side, er vendt. Dyk ned i universet af klassiske bøger og lad dig opsluge af deres magi.

Hvilken klassiker skal jeg læse?

Udvalget af klassiske bøger er stort, da der er udgivet mange fantastiske og mindeværdige bøger. Uanset om du kaster din kærlighed på danske forfattere som Herman Bang og Tove Ditlevsen eller du er mere til de udenlandske forfattere som Fjodor Dostojevskij, F. Scott Fitzgerald og William Shakespeare, så finder du et stort udvalg af klassiske bøger hos Bog & idé.