Den dejlige juletid - kreativ julehygge

 Malebog til jul

Der findes efterhånde et hav af forskellige voksen malebøger, men den her er alligevel lidt speciel, da den har fokus på lige netop juletiden. DEN DEJLIGE JULETID er en ny malebog af Johanna Basford og har en masse smukke og fortryllende illustration af alle de skønne ting som vi forbinder julen med! Malebogen er oplagt til den hyggelige decembermåned mens vi tæller ned til jul eller til juleferie. Det er en god måde at finde ro og afslapning i kroppen, samtidig med man hygger. Malebogen er også perfekt til at sidde sammen og farve i – det kan jeg helt sikkert bruge mange timer på.

 

Brug farveblyanter fra Staedtler

Staedtlers farveblyanter er super gode til at male i malebøger med. Johanna Basford benytter og anbefaler selv disse farveblyanter. Farveblyanterne kan fås i en fin æske med hele 36 farver, som burde være mere end rigeligt til når man farvelægger. Her får man brug for mange forskellige nuancer. Blyanterne ligger ergonomisk i hånden og har “ergosoft”, som gør at blyanterne er bløde at holde om.

 Malebog til julStaedtler farveblyanter

 

Små jule-mandalaer

Udover Basfords flotte malebog, så kan vi også anbefale små jule mandalaer. De er perfekt til pakkespil eller hvis man vil gøre lidt mere ud af “til og fra kortene”, så kan de også sagtens bruges som det! Og så er det ellers op til en selv om man selv vil farvelægge dem eller om det er modtageren der skal hygge sig med det. Til de små mønstre anbefaler vi Staedtlers Triplus Fineliner med 42 farver – de er perfekt til dette og man får en masse forskellige nuancer og kvalitet!

Julemandala