Bog & idéAdam Krzeminski

Bøger skrevet af Adam Krzeminski

Læs mere om Adam Krzeminski
1 produkter
1 produkter
Polen i det 20. århundrede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Polen i det 20. århundredeAdam Krzeminski
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Polen i det 20. århundrede

Mere om Adam Krzeminski

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Adam Krzeminski. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Krzeminski.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Polen i det 20. århundrede" udgivet af Ellekær - "Polen i det 20. århundrede" udgivet af Ellekær

Bøger af Adam Krzeminski

Du kan finde to bøger af Adam Krzeminski her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Krzeminski fås kun som hæftet. Bøgerne af Krzeminski er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Ellekær.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Polen i det 20. århundrede" af Adam Krzeminski

Hos Bog & idé er "Polen i det 20. århundrede" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ellekær.

"Polen i det 20. århundrede" af Adam Krzeminski

Hos Bog & idé er "Polen i det 20. århundrede" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ellekær, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Krzeminski