Bog & idéaf Jens Møller (ansv. red.)

Bøger skrevet af af Jens Møller (ansv. red.)

Læs mere om af Jens Møller (ansv. red.)
0 produkter

Mere om af Jens Møller (ansv. red.)

Der findes mange bøger af af Jens Møller (ansv. red.) tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra red.).
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retsplejelov – Straffelov 2021" udgivet af Djøf Forlag - "Retsplejeloven – Straffeloven" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af af Jens Møller (ansv. red.)

af Jens Møller (ansv. red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde red.)s bøger som hæftet. red.)s bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Djøf Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Retsplejelov – Straffelov 2021" af af Jens Møller (ansv. red.)

"Retsplejelov – Straffelov 2021" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

af Jens Møller (ansv. red.) "Retsplejeloven – Straffeloven"

Det er muligt at købe af Jens Møller (ansv. red.)s "Retsplejeloven – Straffeloven" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
af Jens Møller (ansv. red.)