Bog & idéAgnete Nørrelund Madsen

Bøger skrevet af Agnete Nørrelund Madsen

Læs mere om Agnete Nørrelund Madsen
1 produkter
1 produkter
100 myter om graviditet og fødsel
100 myter om graviditet og fødselAgnete Nørrelund-Madsen
229,95 DKK
Hardback
(0)
100 myter om graviditet og fødsel

Mere om Agnete Nørrelund Madsen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Agnete Nørrelund Madsen. Bogen har titlen "100 myter om graviditet og fødsel". Det er FADL's Forlag, der har publiceret den på dansk. "100 myter om graviditet og fødsel" er desuden en del af serien "100 myter om".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"100 myter om graviditet og fødsel" af Agnete Nørrelund Madsen

"100 myter om graviditet og fødsel" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i Nørrelund Madsens serie "100 myter om". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

Endnu en af Agnete Nørrelund Madsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agnete Nørrelund Madsen