Bog & idéAksel Damsgaard-Madsen

Bøger skrevet af Aksel Damsgaard-Madsen

Læs mere om Aksel Damsgaard-Madsen
1 produkter
1 produkter
Grækenlands historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grækenlands historieAksel Damsgaard-Madsen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Grækenlands historie

Mere om Aksel Damsgaard-Madsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Aksel Damsgaard-Madsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Damsgaard-Madsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stat og samfund i det klassiske Athen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Grækenlands historie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Aksel Damsgaard-Madsen

Du kan finde to bøger af Aksel Damsgaard-Madsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Damsgaard-Madsens bøger som hæftet. Bøgerne af Damsgaard-Madsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stat og samfund i det klassiske Athen" af Aksel Damsgaard-Madsen

Det er muligt at købe Aksel Damsgaard-Madsens "Stat og samfund i det klassiske Athen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Grækenlands historie" af Aksel Damsgaard-Madsen

"Grækenlands historie" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aksel Damsgaard-Madsen