Bog & idéAksel Vladimir Carlsen

Bøger skrevet af Aksel Vladimir Carlsen

Læs mere om Aksel Vladimir Carlsen
2 produkter
2 produkter
Ruslands sorte oktober
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ruslands sorte oktoberAksel V. Carlsen
132,76 DKK
Paperback
(0)
Ruslands sorte oktober
Kærlighed i krig og kaos
Kærlighed i krig og kaosAksel Vladimir Carlsen
239,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed i krig og kaos

Mere om Aksel Vladimir Carlsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Aksel Vladimir Carlsen. På listen nedenfor ser du de seneste af Carlsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed i krig og kaos" udgivet af Frydenlund - "Kærlighed i krig og kaos" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Aksel Vladimir Carlsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Aksel Vladimir Carlsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Aksel Vladimir Carlsen fås i samtlige formater. Carlsens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Frydenlund.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kærlighed i krig og kaos" af Aksel Vladimir Carlsen

Det er muligt at købe Aksel Vladimir Carlsens "Kærlighed i krig og kaos" som ebog. Med "Kærlighed i krig og kaos" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kærlighed i krig og kaos" af Aksel Vladimir Carlsen

Hos Bog & idé er "Kærlighed i krig og kaos" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aksel Vladimir Carlsen