Bog & idéAlan Woods

Bøger skrevet af Alan Woods

Læs mere om Alan Woods
2 produkter
2 produkter
Lenin og Trotskij - hvad de virkelig stod for
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lenin og Trotskij - hvad de virkelig stod forAlan Woods og Ted Grant
182,56 DKK
Hæftet
(0)
Lenin og Trotskij - hvad de virkelig stod for
Den arabiske revolution
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den arabiske revolutionm.fl.
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Den arabiske revolution

Mere om Alan Woods

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Alan Woods. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Woods' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lenin og Trotskij - hvad de virkelig stod for" udgivet af Marx - "Den arabiske revolution" udgivet af Kompas - "Den venezuelanske revolution" udgivet af Hands off Venezuela

Bøger skrevet af Alan Woods

Alan Woods har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Woods fås blot som hæftet. Woods' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alan Woods' "Lenin og Trotskij - hvad de virkelig stod for"

Det er muligt at købe Alan Woods' "Lenin og Trotskij - hvad de virkelig stod for" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Marx, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den arabiske revolution" af Alan Woods

Hos Bog & idé er "Den arabiske revolution" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kompas.
Detaljer
Fulde navn:
Alan Woods