Bog & idéAleksandra

Bøger skrevet af Aleksandra

Læs mere om Aleksandra
1 produkter
1 produkter
Kort over verden
TILBUD
Kort over verdenAleksandra
199,96 DKK249,95 DKK
Indbundet
(0)
Kort over verden

Mere om Aleksandra

Der er mange bøger skrevet af Aleksandra på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Mizielinski.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Aleksandras bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Malachitowe ostrze" udgivet af SAGA Egmont - "Gloria" udgivet af SAGA Egmont - "Kiedy uciekam " i serien "Prowadź mnie" udgivet af SAGA Egmont - "Cena marzeń" i serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle" udgivet af SAGA Egmont - "Margines błędu" i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku" udgivet af SAGA Egmont - "Echo" udgivet af SAGA Egmont - "Ph.D.-serie Essays in empirical asset pricing" udgivet af PhD School of Economics and Management - "Ph.D.-serie Essays in empirical asset pricing" udgivet af PhD School of Economics and Management - "Kort over verden" udgivet af CARLSEN - "For længe siden i Mamoko" udgivet af Turbine - "H.U.S.E." udgivet af Turbine - "Mamoko 3000" udgivet af Turbine - "På besøg hos folk og fæ i Mamoko" udgivet af Turbine

Bøger af Aleksandra

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Aleksandra hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Mizielinskis bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Mizielinski lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aleksandras "Malachitowe ostrze"

Det er muligt at købe Aleksandras "Malachitowe ostrze" som lydbog. Du kan derudover altid have "Malachitowe ostrze" af Aleksandra med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på pol.

"Gloria" af Aleksandra

"Gloria" kan købes som lydbog. Når du køber "Gloria" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksandra