Bog & idéAlexander Carnera

Bøger skrevet af Alexander Carnera

Læs mere om Alexander Carnera
6 produkter
6 produkter
Forvirringens eufori
Forvirringens euforiAlexander Carnera
159,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Forvirringens eufori
Gud i en kakerlak
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gud i en kakerlakAlexander Carnera
207,46 DKK
Paperback
(1)
Gud i en kakerlak
Under saturns sol
Under saturns solAlexander Carnera
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Under saturns sol
Erfaringer på kanten
Erfaringer på kantenAlexander Carnera
279,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Erfaringer på kanten
Lysningen
LysningenAlexander Carnera
249,95 DKK
Paperback
(1)
Lysningen
Teknologiens filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teknologiens filosofiEinar Duenger Bøhn
215,96 DKK
Hæftet
(1)
Teknologiens filosofi

Mere om Alexander Carnera

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Alexander Carnera. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Carneras nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jordens drejebænk" udgivet af Antipyrine - "Forvirringens eufori" udgivet af Fjordager - "Erfaringer på kanten" udgivet af Spring - "Opfindelsen af lediggang eller kunsten at fare vild" udgivet af Spring - "De papirløses dagbog" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Under saturns sol" udgivet af Multivers - "Og skibet sejler" udgivet af spring - "Engagementets ABC" udgivet af Spring - "Dacapo" udgivet af Spring - "Som vidne er mennesket til" udgivet af Spring - "Det nøgne liv " udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Alexander Carneras bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Alexander Carnera hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Alexander Carnera kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Carnera er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alexander Carneras "Jordens drejebænk"

"Jordens drejebænk" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

Alexander Carnera "Forvirringens eufori"

Hos Bog & idé er "Forvirringens eufori" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Fjordager, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Carnera