Bog & idéAlexei J. Cohen

Bøger skrevet af Alexei J. Cohen

Læs mere om Alexei J. Cohen
2 produkter
2 produkter
Florence & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds
Florence & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid CrowdsAlexei J. Cohen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Florence & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds
Venice & Beyond
Venice & BeyondAlexei J. Cohen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Venice & Beyond

Mere om Alexei J. Cohen

Hvis du leder efter en bog fra Alexei J. Cohen, har du et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cohen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Rome, Florence & Venice" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Venice & Beyond" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Florence & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger skrevet af Alexei J. Cohen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Alexei J. Cohen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Cohens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Cohen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alexei J. Cohens "Rome, Florence & Venice"

Det er muligt at købe Alexei J. Cohens "Rome, Florence & Venice" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Venice & Beyond" af Alexei J. Cohen

Hos Bog & idé er "Venice & Beyond" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Cohens serie "Moon Handbooks". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Alexei J. Cohen