Bog & idéAli Rowsell

Bøger skrevet af Ali Rowsell

Læs mere om Ali Rowsell
1 produkter
1 produkter
Switzerland's Jura High Route: Zurich to Geneva - Two week trek on the Jura Crest Trail
Switzerland's Jura High Route: Zurich to Geneva - Two week trek on the Jura Crest TrailAli Rowsell
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Switzerland's Jura High Route: Zurich to Geneva - Two week trek on the Jura Crest Trail

Mere om Ali Rowsell

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ali Rowsell her hos Bog & idé. Bogen hedder "Switzerland's Jura High Route: Zurich to Geneva - Two week trek on the Jura Crest Trail". Det er Cicerone, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Switzerland's Jura High Route: Zurich to Geneva - Two week trek on the Jura Crest Trail" af Ali Rowsell

Det er muligt at købe Ali Rowsells "Switzerland's Jura High Route: Zurich to Geneva - Two week trek on the Jura Crest Trail" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Cicerone.

Dette er en også en skøn bog fra Rowsell, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ali Rowsell