Bog & idéAlighieri Dante

Bøger skrevet af Alighieri Dante

Læs mere om Alighieri Dante
0 produkter

Mere om Alighieri Dante

Der er kun én bog af Alighieri Dante tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Dantes guddommelige komedie". Den er udgivet af Multivers på dansk. "Dantes guddommelige komedie" er desuden en del af serien "Multivers klassiker".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alighieri Dantes "Dantes guddommelige komedie"

Det er muligt at købe Alighieri Dantes "Dantes guddommelige komedie" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Multivers klassiker". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers.

Endnu en af Alighieri Dante skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alighieri Dante