Bog & idéAllan Juul Laugesen

Bøger skrevet af Allan Juul Laugesen

Læs mere om Allan Juul Laugesen
2 produkter
2 produkter
Chilenske bander røver guldsmede i København for millioner
Chilenske bander røver guldsmede i København for millionerAllan Juul Laugesen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Chilenske bander røver guldsmede i København for millioner
Chilenske bander røver guldsmede i København for millioner
STREAM
Chilenske bander røver guldsmede i København for millionerAllan Juul Laugesen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Chilenske bander røver guldsmede i København for millioner

Mere om Allan Juul Laugesen

Allan Juul Laugesen har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Laugesens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efterforskeren" udgivet af Nyt DPIF - "Efterforskeren" udgivet af Kriminalforlaget - "Chilenske bander røver guldsmede i København for millioner " i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Chilenske bander røver guldsmede i København for millioner" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Allan Juul Laugesen

Du kan bestille fire bøger af Allan Juul Laugesen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Allan Juul Laugesen kan købes i udvalgte formater. Laugesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Allan Juul Laugesens "Efterforskeren"

Det er muligt at købe Allan Juul Laugesens "Efterforskeren" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt DPIF.

Allan Juul Laugesen "Efterforskeren"

Det er muligt at købe Allan Juul Laugesens "Efterforskeren" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kriminalforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Juul Laugesen