Bog & idéAlma Harris

Bøger skrevet af Alma Harris

Læs mere om Alma Harris
3 produkter
3 produkter
Gør en forskel med distribueret ledelse
Gør en forskel med distribueret ledelseAlma Harris
309,95 DKK
EBOG
(1)
Gør en forskel med distribueret ledelse
Opløftende ledelse
Opløftende ledelseAndy Hargreaves
357,95 DKK
e-bog
(1)
Opløftende ledelse
Turnaround-ledelse af skoler
Turnaround-ledelse af skolerAlma Harris
369,95 DKK
EBOG
(0)
Turnaround-ledelse af skoler

Mere om Alma Harris

Hvis du er på jagt efter en bog fra Alma Harris, kan du købe et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Harris.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turnaround-ledelse af skoler" i serien "Ledelse med mening" udgivet af Dafolo A/S - "Gør en forskel med distribueret ledelse" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo A/S - "Turnaround-ledelse af skoler " i serien "Ledelse med mening" udgivet af Dafolo Forlag - "Gør en forskel med distribueret ledelse" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Ledelse i Morgen. Nr. 1. September 2017. 21. årgang. Tema: Distribueret ledelse" udgivet af Dafolo A/S - "Opløftende ledelse" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo

Bøger af Alma Harris

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Alma Harris hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Harris' bøger fås i forskellige formater. Harris har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alma Harris' "Turnaround-ledelse af skoler"

Hos Bog & idé er "Turnaround-ledelse af skoler" tilgængelig som ebog. Med "Turnaround-ledelse af skoler" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Harris' serie "Ledelse med mening". Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Gør en forskel med distribueret ledelse" af Alma Harris

Det er muligt at købe Alma Harris' "Gør en forskel med distribueret ledelse" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Gør en forskel med distribueret ledelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Ledelse for læring". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alma Harris