Bog & idéAmandine Pechiodat

Bøger skrevet af Amandine Pechiodat

Læs mere om Amandine Pechiodat
0 produkter

Mere om Amandine Pechiodat

Du kan kun finde en enkelt bog af Amandine Pechiodat her hos Bog & idé. Det er "Soul of Tokyo: A Guide to Exceptional Experiences". Det er Éditions Jonglez, der har udgivet den på engelsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Amandine Pechiodats "Soul of Tokyo: A Guide to Exceptional Experiences"

Hos Bog & idé er "Soul of Tokyo: A Guide to Exceptional Experiences" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Éditions Jonglez.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pechiodat, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Amandine Pechiodat