Bog & idéAmy Christine Parker

Bøger skrevet af Amy Christine Parker

Læs mere om Amy Christine Parker
1 produkter
1 produkter
Sonar: Indespærret
IndespærretAmy Christine Parker
119,95 DKK
EBOG
(3)
Indespærret

Mere om Amy Christine Parker

Amy Christine Parker har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Parker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indespærret" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "Sonar: Indespærret" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Mere om Amy Christine Parkers bøger

Amy Christine Parker har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Parkers bøger kommer i et udvalg af formater. Parkers bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Carlsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Amy Christine Parkers "Indespærret"

"Indespærret" er til salg som e-bog. "Indespærret" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Parkers serie "Sonar". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sonar: Indespærret" af Amy Christine Parker

Det er muligt at købe Amy Christine Parkers "Sonar: Indespærret" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Parkers serie "Sonar". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Amy Christine Parker