Bog & idéAnders Benekou

Bøger skrevet af Anders Benekou

Læs mere om Anders Benekou
0 produkter

Mere om Anders Benekou

Der er kun én bog af Anders Benekou tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Illustrator CC". Det er Libris, der har udgivet den på dansk. "Illustrator CC" er desuden en del af serien "Lær det selv¤Visuel guide".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Illustrator CC" af Anders Benekou

"Illustrator CC" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Benekous serie "Lær det selv¤Visuel guide". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris.

Dette er en også en fantastisk bog fra Benekou, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Benekou