Bog & idéAnders Fisker

Bøger skrevet af Anders Fisker

Læs mere om Anders Fisker
1 produkter
1 produkter
Socialrådgiveren på arbejde
Socialrådgiveren på arbejdeFlemming Troels Jensen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgiveren på arbejde

Mere om Anders Fisker

Der findes mange bøger af Anders Fisker online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Fisker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anders Fisker

Du kan bestille to bøger af Anders Fisker her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Anders Fisker kan købes i samtlige formater. Fiskers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Socialrådgiveren på arbejde" af Anders Fisker

Hos Bog & idé er "Socialrådgiveren på arbejde" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Socialrådgiveren på arbejde" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Socialrådgiveren på arbejde" af Anders Fisker

"Socialrådgiveren på arbejde" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Fiskers serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Fisker