Bog & idéAnders Hjorth-Trolle

Bøger skrevet af Anders Hjorth-Trolle

Læs mere om Anders Hjorth-Trolle
3 produkter
3 produkter
Social arv og social ulighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social arv og social ulighedMorten Grønbæk
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Social arv og social ulighed
Velstand og ulighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Velstand og ulighedJan Rose Skaksen
174,26 DKK
Hæftet
(1)
Velstand og ulighed
Parental investments and the reproduction of socioeconomic status
Parental investments and the reproduction of socioeconomic statusAnders Hjorth-Trolle
100,00 DKK
PDF
(0)
Parental investments and the reproduction of socioeconomic status

Mere om Anders Hjorth-Trolle

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Anders Hjorth-Trolle. På listen nedenfor har du de nyeste af Hjorth-Trolles bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Anders Hjorth-Trolles bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Parental investments and the reproduction of socioeconomic status" udgivet af Faculty of Social Sciences, University of Copenhagen - "Social arv og social ulighed" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Parental investments and the reproduction of socioeconomic status" udgivet af Faculty of Social Sciences, University of Copenhagen

Mere om Anders Hjorth-Trolles bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anders Hjorth-Trolle hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Anders Hjorth-Trolle bøger i samtlige formater. Hjorth-Trolles bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Hjorth-Trolles "Parental investments and the reproduction of socioeconomic status"

"Parental investments and the reproduction of socioeconomic status" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Faculty of Social Sciences, University of Copenhagen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Social arv og social ulighed" af Anders Hjorth-Trolle

Det er muligt at købe Anders Hjorth-Trolles "Social arv og social ulighed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Hjorth-Trolle