Bog & idéAnders Juul

Bøger skrevet af Anders Juul

Læs mere om Anders Juul
2 produkter
2 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Anders Juul

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Anders Juul. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Juul.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærer under designprocesser - digital fabrikation og designprocesser i FabLab" udgivet af Dafolo - "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal

Mere om Anders Juuls bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anders Juul hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Juuls bøger kommer i udvalgte formater. Juuls bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Juuls "Lærer under designprocesser - digital fabrikation og designprocesser i FabLab"

Det er muligt at købe Anders Juuls "Lærer under designprocesser - digital fabrikation og designprocesser i FabLab" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anders Juul "Sexologi"

Det er muligt at købe Anders Juuls "Sexologi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Juul